Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ: Τρείς σταθμοί διοδίων στην Πατρών - Κορίνθου -Έως και 30 ευρω το ταξίδι Πάτρα – Αθήνα με επιστροφή..!

Στα 7,2 ευρώ για για τα 120 χιλιόμετρα της διαδρομής από το Νοέμβριο

Περισσότερα από 12 ευρώ θα καλείται από
τον προσεχή Νοέμβριο να πληρώνει όποιος κάνει χρήση του ‘αυτοκινητοδρόμου Πατρών – Κορίνθου – Αθήνας καθώς όπως προκύπτει από τα  όσα έχουν συμφωνηθεί μεταξύ κυβέρνησης και κατακλαστών από τον προσεχή Νοέμβριο μπαίνει σε εφαρμογή η πληρωμή διοδίων στην Πατρών – Κορίνθου.
Το έργο που παραδίδεται από τον προσεχή Μάρτιο  (εκτός από 4 σημεία από Δερβένι ως Ρίο) που θα παραδοθούν τον Αύγουστο του 2017.

Ωστόσο η πληρωμή των διοδίων για το νέο δρόμο θα αρχίσει από τον προσεχή Νοέμβριο και από Πάτρα μέχρι Κορίνθου θα λειτουργούν τρεις σταθμοί διοδίων και το κόστος διέλευσης θα ανέρχεται στα 7.2 ευρω. Συνολικά μέχρι την Αθήνα θα καλείται να πληρώσει κάποιος ποσό άνω των 12 ευρω, ενώ εάν κάνει χρήση και της Αττικής οδός αυτό θα ξεπερνά ή θα αγγίζει τα 15 ευρω.
Ουσιαστικά κάποιος από την Πάτρα  για να πάει και να επιστρέψει από την Αθήνα θα καλείται να πληρώσει από 24 έως 30 ευρώ!!! 
Πληροφορίες και απο εφημερίδα "Πελοπόννησος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...