Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Επανήλθε η πιάτσα ταξί στον Φάρο Ψυχικού..!

Ο Επαγγελματικός Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ταξί Κηφισίας με κείμενο που έχει τίτλο «Σε δουλειά να βρισκόμαστε» ενημερώνει για
την κατάργηση και επαναφορά της πιάτσας στον Φάρο Ψυχικού.
Αναλυτικά:
«Σε δουλειά να βρισκόμαστε»
Έμειναν έκπληκτοι, οι αυτοκινητιστές οδηγοί ταξί που κάνουν  στάθμευση στον Φάρο Ψυχικού, όταν είδαν την κατάργηση της Πιάτσας τον ταξί έχοντας σβήσει την κίτρινη διαγράμμιση που ορίζει τις θέσεις στάθμευσης και είχε  αφαιρεθεί  και η σήμανση.
Ο Επαγγελματικός Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ταξί ~ΕΣΙΤ Κηφισίας ήρθε σε επικοινωνία με το γραφείο δημάρχου του ενιαίου δήμου Φιλοθέης Ψυχικού, όπου ο κύριος δήμαρχος, μας ενημερώνει ότι προϋπήρχε μια απόφαση κατάργησης της νομικής ισχύς της Πιάτσας πριν πολλά χρόνια (το 2007   και ότι μέχρι τον Μάιο του 2016 παρότι εξακολουθούσε να υπάρχει ήτανε αυθαίρετη << πριν αναλάβει ο ίδιος τα καθήκοντα δημάρχου>> και έπρεπε να υλοποίηση την απόφαση). Ωστόσο μας ζήτησε επιστολή μας ώστε να θεσπίσουν την επαναφορά  εφόσον μας ενημέρωσε και μας  εξήγησε της διαδικασίες που πρέπει να γίνουν, που πράγματι γνωρίζουμε έχοντας σαν σύνδεσμος  τεράστια εμπειρία στα κοινά, μάλιστα έχουν φτάσει  και με το αξίωμα του Δήμαρχου  συνάδελφοί μας.
Πράγματι λοιπόν στείλαμε επιστολή  στο γραφείο της προέδρου υπόψιν  κύριας Αικατερίνης Αλεξόπουλου του Δημοτικού Συμβουλίου ενιαίου Δήμου  Ψυχικού  Φιλοθέης και του κύριου Παντελή  Ξυριδάκη  δημάρχου Φιλοθέης Ψυχικού, ζητώντας την επαναφορά της Πιάτσας , ενημερώσαμε και ως προς τα διαδικασία ώστε να αποφύγουν την γραφειοκρατία (από περαιτέρω υπηρεσίες ) που  καλά κρατεί, παρόλο αυτά η υπηρεσίες του δήμου κινήθηκαν    (τεχνική υπηρεσία, συμβούλιο ποιότητας ζωής κτλ ώστε να καταλήξει στο Δημοτικό συμβούλιο αρχές Αυγούστου  όπου  και αποφάσισαν επαναφορά  μετά και από αντιδράσεις του ιδίου του κόσμου να παραμείνει. Οφείλουμε να πούμε ότι παρότι οι διαδικασίες στον Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού μας φάνηκαν κάπως…<<διαφορετικές >> σε σχέση με άλλους δήμους, όμως η διαδικασία ομολογούμε ολοκληρώθηκε αρκετά γρήγορα.
Τώρα βέβαια <<σε δουλειά να βρισκόμαστε >> εάν έπρεπε να γίνει έτσι ;
Ο Επαγγελματικός Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ταξί Κηφισιάς έτος ιδρύσεως 1946 ευχαριστεί, πρώτα από όλα τον κόσμο που μας στήριξε. Σε μια σύγχρονη κοινωνία πρέπει να υπάρχουν κοινωνικές δομές σε προϊόντα και υπηρεσίες, η υπηρεσίες τον οδηγών  ταξί είναι αναγκαία   ως μέσο μαζικής μεταφοράς εξυπηρέτησης αναγκών των πολιτών του ενιαίου δήμου Ψυχικού Φιλοθέης . Ευχαριστούμε τον δήμαρχο κύριο Παντελή Ξυριδάκη, τις υπηρεσίες του Δήμου Ψυχικού Φιλοθέης  και όλα τα μέλη του ΔΣ που θέσπισαν την επαναφορά της Πιάτσας ταξί.
ΕΣΙΤ Κηφισίας έτος ιδρύσεως 1946
ΥΤ&ΔΣ Χατζηνούσιος Αχιλλέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...