Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Τι λέει ο ταξιτζής που ήρθε τετ α τετ με τους Σεϊσίδη και Σακκά..!

«Την Πέμπτη στις 4 Αυγούστου, στις 4.30 το απόγευμα,  στη κεντρική λεωφόρο της Σπάρτης την Κωνσταντίνου Παλαιολόγου
,  σε έναν από τους δύο σταθμούς ταξί, επιβιβάστηκαν στο ταξί μου δύο κυρίες με προορισμό τον σταθμό των λεωφορείων» λέει ο κ. Ροϊνός στο patranews .
Ο οδηγός του ταξί συνεχίζει την περιγραφή του:
«Καθώς είχα φτάσει λίγα μέτρα πριν από το ΚΤΕΛ, είχα κόψει ταχύτητα καθώς πλησίαζα να αποβιβάσω και τότε ξαφνικά, είδα δύο νεαρούς γύρω στα 30 με 35 που βγήκαν είτε από την είσοδο παρακείμενης πολυκατοικίας, είτε βρίσκονταν πίσω  από από ένα θάμνο, να πετάγονται στο δρόμο, πλαγίως και μπροστά στο ταξί και να με σταματούν, με τον τρόπο που σταματάει κάποιος λίγο βεβιασμένα ένα ταξί επειδή το έχει άμεση ανάγκη.
Σταμάτησα θεωρώντας ότι πρόκειται για επιβάτες που είναι αναστατωμένοι επειδή  έχασαν κάποιο λεωφορείο και ήθελαν να τους μεταφέρω γρήγορα με το ταξί για να το προλάβουμε στο δρόμο. Είναι κάτι που γίνεται πολύ συχνά και δεν μου κίνησε την περιέργεια.
Προφανώς οι δύο τους δεν είχαν δει τις δύο κυρίες που ήταν πίσω, καθώς τα τζάμια είναι φιμέ και δεν φαίνονται οι πίσω επιβάτες.  
Άνοιξε ο ένας την πόρτα και κοντοστάθηκαν όταν τις είδαν, για αρκετά δευτερόλεπτα. Προφανώς σκέφτηκαν να τις βγάλουν έξω και να πάρουν το ταξί να φύγουν με μένα στο τιμόνι.
Τους λέω τότε, “περιμένετε, αποβιβάζω τις κυρίες σε 100 μέτρα και επιστρέφω να σας πάρω”.
Αυτοί τότε έκλεισαν την πόρτα και έφυγαν τρέχοντας προς τα πίσω. Τους κοίταζα από τον καθρέφτη.
Πέντε δευτερόλεπτα αργότερα, βλέπω μια μοτοσικλέτα της ομάδας ΔΙΑΣ να έρχεται γρήγορα προς τα πάνω και αυτούς να τρέχουν.
Όταν έφτασαν στο ΚΤΕΛ, ήταν όλοι σε αναστάτωση, επιβάτες, ταξιτζήδες στην πιάτσα και όσοι άλλοι ήταν εκεί...
Αποβιβάζω και γυρίζω με τη σκέψη ότι πρόκειται για  μικροκακοποιούς που κυνηγάει η αστυνομία... ότι είχαν κλέψει κάποιο πορτοφόλι, ή ότι τους είχαν πιάσει με ναρκωτικά...
Επιστρέφοντας στη διασταύρωση του αστυνομικού μεγάρου ήταν ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ και τον ρώτησα τι συμβαίνει, αλλά ούτε ο ίδιος είχε ακόμα σαφή εικόνα. Πήγα στην αστυνομία να πω τι είχε γίνει με μένα και το ταξί και είδα μεγάλη κινητοποίηση.  
Την επόμενη έμαθα ότι δεν είχαν σταματήσει σε έλεγχο της αστυνομίας, ότι είχαν παρατήσει το αυτοκίνητο και είχαν συνεχίσει πεζοί και ότι καταδιώκονταν.
Δεν είχε πάει ο νους μου ποιοί ήταν. Το ξέχασα και εγώ ο ίδιος, να φανταστείτε δεν είπα τίποτα ούτε στη γυναίκα μου ούτε στα παιδιά μου, ούτε στους συναδέλφους μου... Ώσπου ανακοινώθηκε από τα ΜΜΕ η σύλληψη και τότε κατάλαβα σε τι κίνδυνο είχα βρεθεί.
Έφερα τότε στο μυαλό μου το σκηνικό και σιγουρεύτηκα ότι εκείνα τα δευτερόλεπτα που άνοιξαν την πόρτα και κοντοστάθηκαν, σκέφτονταν πώς και αν πρέπει να βγάλουν έξω τις δύο γυναίκες και να συνεχίσουμε, να με χρησιμοποιούσαν για να τους μεταφέρω κάπου, με απρόβλεπτες όπως καταλαβαίνετε συνέπειες.
Το περιστατικό, δείχνει το πόσο εκτεθειμένος είναι ο κλάδος μας σε τέτοια τυχαία περιστατικά και τι κινδύνους διατρέχουμε μέρα νύχτα. Πού να το φανταστώ ότι ότι θα μου συμβεί κάτι τέτοιο μέσα στο μεσημέρι σε ένα από το κεντρικότερα σημεία;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...