Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

ΒΙΝΤΕΟ - Ουγγαρία: Έφυγε η Uber, ήρθε η Taxify..!

Την λειτουργία της στην Βουδαπέστη ξεκίνησε από την Παρασκευή η Taxify.
Η εταιρεία ναυλώσεως ιδιωτικής χρήσεως
αυτοκινήτων με έδρα την Εσθονία έσπευσε να εκμεταλλευθεί την αποχώρησή από την ουγγρική αγορά της Uber, η οποία υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει την χώρα όταν το νομοθετικό πλαίσιο απαίτησε αποκλειστικά επαγγελματίες οδηγοί να κάνουν αυτές τις μεταφορές.
O Ντάνιελ Κζιράκι, επιχειρησιακός διευθυντης της Taxify εξηγεί: «Η ομάδα της Taxify σκεφτόταν να έρθει στην Βουδαπέστη ήδη από το 2014, αλλά τώρα μας δόθηκε η καταλληλότερη ευκαιρία αφού σταμάτησε να λειτουργεί στην Ουγγαρία η Uber».
Η Taxify προσφέρει μια ειδική εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, η οποία δίνει την δυνατότητα άμεσης παραγγελίας ταξί μέσω GPS καθώς και ένα εύκολο αυτόματο σύστημα πληρωμής.
Χιλιάδες πολίτες έχουν ήδη κατεβάσει την εφαρμογή με τους ιθύνοντες της εταιρείας να περιμένουν μεγάλη διείσδυση στην αγορά.
Ο οδηγός Μπαλαζ Χουντακ αναφέρει: «Είναι πρωτοποριακό, στους νέους ήδη άρεσε η Uber και ελπίζω ότι θα τους αρέσει και και θα επιλέξουν και αυτήν την εταιρεία για τους ίδιους λόγους».
Η Taxify υποστηρίζει ότι η εμπειρία των μετακινήσεων με ταξί μπορεί να επαναπροσδιοριστεί, ενώ έχει δεσμευτεί για συνεχή επιμόρφωση και εκπαίδευση των συμμετεχόντων οδηγών.
Βέβαια η Uber είχε να αντιμετωπίσει και τις αντιδράσεις των επαγγελματιών οδηγών ταξί, κάτι που για την ώρα δεν φαίνεται να ισχύει με την Τaxify.
Η ανταποκρίτρια του euronews στην Βουδαπέστη Αντρέα Χαγιάγκος μεταδίδει: «Το κενό που έμεινε στην αγορά μετά την αποχώρηση της Uber, όπως βλέπουμε αυτή η εταιρία έσπευσε να το καλύψει πρώτη αλλά είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα είναι η μόνη».
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...