Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Τους έφτιαξαν πιάτσα, αλλά παραμένουν στον δρόμο..!

«ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ», ΑΠΑΝΤΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΤΑΞΙ ΧΙΟΥ


Πόσες συζητήσεις έγιναν στο παρελθόν για τους κινδύνους που ενέχει η στάθμευση οχημάτων έξω από το Νοσοκομείο. Πόσες διαμαρτυρίες καταγράφηκαν από πολίτες και πόσες ακόμα δημοσιοποιήθηκαν για το γεγονός ότι οι επαγγελματίες οδηγοί συνεχίζουν να σταθμεύουν στο «πέταλο» της πύλης του «Σκυλίτσειου» παρά τις απαγορευτικές πινακίδες.
Τι και αν ήρθαν σε συμφωνία με τη διοικήτρια Ε. Βουτιέρου για τη δημιουργία πιάτσας ταξί σε χώρο ακριβώς δίπλα στην έξοδο, οι επαγγελματίες οδηγοί συνεχίζουν ακάθεκτοι.
Μία βόλτα τα πρωινά έξω από το «Σκυλίτσειο» αρκεί για να διαπιστώσει κανείς το μεγαλείο του παραλόγου. Και αυτό γιατί ενώ το σωματείο των οδηγών Ταξί συμφώνησε σε νέα πιάτσα, συμβάλλοντας μάλιστα στη διαμόρφωσή του εκ των υστέρων διαπιστώθηκε ότι το σημείο είναι ακατάλληλο. Έτσι και πάλι τα οχήματα συνεχίζουν να σταθμεύουν στον δρόμο παρεμποδίζοντας την κυκλοφορία στο ρεύμα από πόλη προς Βροντάδο, κυρίως τις πρωινές ώρες.
Η δικαιολογία; «Όταν μπει μέσα στην πιάτσα το ταξί δεν το βλέπει κανείς», εξήγησε στον «π» ο πρόεδρος του Σωματείου Βαγγέλης Κρεατσούλας προσθέτοντας ότι: «Το Νοσοκομείο έχει πολύ μεγάλους χώρους εσωτερικά που θα μπορούσε να μας παραχωρήσει αλλά δυστυχώς δεν το έπραξε».
Ερωτώμενος για ποιο λόγο συνεχίζουν να σταθμεύουν στην πύλη και όχι στον ειδικό χώρο στάθμευσης ο κ. Κρεατσούλας απάντησε ότι: «αποφασίσαμε να είναι 2-3 οχήματα έξω στην πύλη και τα υπόλοιπα μέσα στον χώρο στάθμευσης. Το ταξί είναι σαν ένα μαγαζί που πρέπει να δουλέψει και όχι να το κρύβουμε. Εκεί που έγινε η πιάτσα δεν μας βλέπει κανείς».
Όλα αυτά ενώ η Τροχαία Χίου λίγα μέτρα μακρύτερα, το πρωί της Πέμπτης, βεβαίωνε παραβάσεις και έστηνε μπλόκα, χωρίς όμως να μπει στη διαδικασία να επιβάλλει πρόστιμα για τα πασιφανή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...