Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Τροχαία Αττικής: 39 αδήλωτοι οδηγοί ταξί – 3 συλλήψεις για “πειραγμένα” ταξίμετρα..!

Στο πλαίσιο διενέργειας στοχευμένων ελέγχων, από κοινού με λοιπούς ελεγκτικούς φορείς του Δημοσίου, βραδινές ώρες της 9
-10-2015 και πρώτες πρωινές ώρες της 10-10-2015, πραγματοποιήθηκε σε διάφορες περιοχές της Αττικής, συντονισμένη επιχείρηση των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, με τη συνδρομή κλιμακίου υπαλλήλων του Ι.Κ.Α. και με σκοπό τον εντοπισμό αδήλωτης-ανασφάλιστης εργασίας οδηγών Δ.Χ.Ε. αυτοκινήτων (ταξί).
Συνολικά διενεργήθηκαν οκτακόσιοι πενήντα επτά (857) έλεγχοι σε ταξί, αποτέλεσμα των οποίων ήταν η βεβαίωση διοικητικών παραβάσεων σε εξήντα οκτώ (68) οδηγούς, συνολικού χρηματικού ποσού τετρακοσίων σαράντα πέντε χιλιάδων και τετρακοσίων πενήντα (445.450) ευρώ. Ειδικότερα: 
  • Σε τριάντα εννέα (39) οδηγούς επιβλήθηκε πρόστιμο ένδεκα χιλιάδων πενήντα (11.050) ευρώ καθ’ έκαστον, για αδήλωτη και ανασφάλιστη εργασία.
  • Σε είκοσι εννέα (29) οδηγούς επιβλήθηκε πρόστιμο πεντακοσίων (500) ευρώ καθ’ έκαστον, για μη τήρηση εντύπου πρόσληψης προσωπικού.
Επίσης συνελήφθησαν, τρεις (3) οδηγοί ταξί οι οποίοι είχαν επέμβει στη λειτουργία του ταξίμετρου-ταμειακής μηχανής του οχήματος προκειμένου να μην εκδίδονται αποδείξεις και ένας (1) επιπλέον οδηγός ταξί ο οποίος κατελήφθη να οδηγεί υπό την επίδραση οινοπνεύματος
Οι έλεγχοι της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής για τον εντοπισμό της αδήλωτης-ανασφάλιστης εργασίας οδηγών Δ.Χ.Ε. αυτοκινήτων (ταξί), καθώς και την αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών που άπτονται ζητημάτων οδικής ασφάλειας θα συνεχισθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...