Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Σε στάση εργασίας στις 3 Φεβρουαρίου οι οδηγοί ταξί..!

Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν στις 3 Φεβρουαρίου 2017 οι οδηγοί αστικών ταξί, σύμφωνα με ανακοίνωση της Παγκύπριας
Επιτροπής Σωματείων Αστικών Ταξί.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι επαγγελματικοί σύνδεσμοι συναντήθηκαν σήμερα με το Συμβούλιο της Αρχής Αδειών στα γραφεία της Αρχής στη Λευκωσία, με θέμα συζήτησης την παραβίαση άδειας οδικής χρήσης των ταξί.

Οι εκπρόσωποι των επαγγελματικών συνδέσμων, προστίθεται, μετέβησαν στη συνάντηση με καλή διάθεση, αναμένοντας ότι θα εισακούονταν οι φωνές τους σε σχέση “με το μεγάλο πρόβλημα που μαστίζει τον κλάδο και προκαλεί δυσλειτουργία στην εκτέλεση εργασίας τους”.

Αντί αυτού, όπως αναφέρεται, βρέθηκαν προ εκπλήξεως ακούγοντας τον Πρόεδρο, μέλη και λειτουργούς της Αρχής αδειών να δηλώνουν πως “ουδέποτε έχουν καταγγελθεί επαγγελματίες αυτοκινητιστές από επόπτες του Τμήματος Οδικών Μεταφορών” και ουδέποτε το Συμβούλιο της Αρχής Αδειών εκδίκασε τέτοιες υποθέσεις επιβάλλοντας μεγάλο χρηματικό πρόστιμο εναντίον επαγγελματία αυτοκινητιστή.

Τουναντίον, σημειώνεται, “ισχυρίστηκαν ότι τέτοιες υποθέσεις δεν αναλαμβάνει το Συμβούλιο και τις απορρίπτει κατηγορηματικά”.
“Σε προηγούμενες ανακοινώσεις είχαμε τονίσει την εχθρική διάθεση που υπάρχει εκ μέρους της Αρχής Αδειών και τα σημερινά γεγονότα απλά επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά μας”, προστίθεται.
Η ανακοίνωση αναφέρει επίσης ότι ένα από τα κύρια ζητήματα για τα οποία θα πραγματοποιηθεί η στάση εργασίας στις 3 Φεβρουαρίου  2017, η οποία θα περιλαμβάνει, όπως αναφέρεται, τη λήψη δυναμικών μέτρων σε όλη την Κύπρο, μη εξαιρεμένων των λιμανιών και των αεροδρομίων, είναι το θέμα της τροποποίησης/ κατάργησης όρων της Άδειας οδικής Χρήσης των Ταξί ώστε να αποκατασταθεί η ορθότητα και η δίκαιη και ίση μεταχείριση η οποία τελικά θα οδηγήσει στη μείωση της παρανομίας.
“Η στάση της Αρχής Αδειών ήταν ξεκάθαρη σήμερα, αλλά προφορική, όπως άλλωστε συνηθίζουν, γι’ αυτό τους προκαλούμε να δώσουν τη θέση τους γραπτώς δημόσια”, καταλήγει η ανακοίνωση. 

ΠΗΓΗ: http://politis.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...