Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ : Οι ταξιτζήδες της Ρόδου μοίρασαν δώρα και... χαρά στα προσφυγόπουλα..!

Μια υπέροχη εκδήλωση πραγματοποίησαν χθες το μεσημέρι στο νησί μας, τα μέλη του συνδέσμου ιδιοκτητών ταξί
της Ρόδου, μοιράζοντας δώρα, γλυκά και ευχές σε όλα τα προσφυγόπουλα και τις οικογένειές τους που φιλοξενούνται αυτές τις μέρες στο νησί μας.
Ο πρόεδρος του συνδέσμου κος Θεοδόσης Καστανίδης, μιλώντας χθες πριν από την έναρξη της εκδήλωσης, χαρακτήρισε απλή, αλλά ουσιώδη την εκδήλωση που αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν  στη Ρόδο, μοιράζοντας δώρα στα προσφυγόπουλα που φιλοξενούνται στο νησί μας.
Η πρόταση κατατέθηκε από τον αντιπρόεδρο του συνδέσμου κο Μανώλη Διακοσταμάτη, ο οποίος, όπως και οι υπόλοιποι συνάδελφοι του, ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι εξαιτίας της συγκινητικής αυτής πρωτοβουλίας, που ανέλαβαν, δίνοντας χαρά, χαμόγελα και αισιοδοξία, σε 23 παιδάκια που βίωσαν την βαρβαρότητα και την φρίκη του πολέμου στη Συρία.
Τα μέλη του συλλόγου ιδιοκτητών ταξί Ρόδου που ανέλαβαν τη σχετική πρωτοβουλίαΤα μέλη του συλλόγου ιδιοκτητών ταξί Ρόδου που ανέλαβαν τη σχετική πρωτοβουλία
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παιδάκια, όπως και οι γονείς τους που παρευρέθηκαν σε γνωστό καφέ της πόλης μας όπου έγινε η εκδήλωση, ήταν ιδιαίτερα σεμνά σε ότι κι αν τους προσφέρονταν. Από φαγητά μέχρι και δώρα. Ευχαρίστησαν συγκινημένοι για ακόμα μια φορά την κοινωνία της Ρόδου για την συμπαράστασή τους.

Από κοινού, ευχήθηκαν όλοι ένα ειρηνικό 2017 και τον τερματισμό του παραλογισμού που βιώνει τα τελευταία χρόνια ο πλανήτης μας.
Χαμόγελα, δώρα και ευχές μοίρασε ο... Άγιος Βασίλης των ταξιτζήδων της Ρόδου στα μικρά προσφυγόπουλαΧαμόγελα, δώρα και ευχές μοίρασε ο... Άγιος Βασίλης των ταξιτζήδων της Ρόδου στα μικρά προσφυγόπουλα
Τα μέλη του συνδέσμου ταξί Ρόδου και σύσσωμο το δ.σ που παραβρέθηκαν, δεσμεύτηκαν για ανάλογες κοινωνικές πρωτοβουλίες και μέσα στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.


ΠΗΓΗ : http://www.rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...