Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Βρήκε πορτοφόλι με χρήματα και το παρέδωσε - Αναζητείται ο ιδιοκτήτης του..!

Το ήθος ευτυχώς δεν έχει εκλείψει και αυτό βλέπουμε κατά καιρούς να το αποδεικνύουν στην πράξη συμπολίτες μας
.
Στην προκειμένη περίπτωση ένας Χανιώτης βρήκε σε ένα ταξί ένα πορτοφόλι που περιείχε χρηματικό ποσό (το ύψος του οποίου δεν πρόκειται να αναφέρουμε για να μην υπάρξουν επίδοξοι... ιδιοκτήτες).
Ο άνθρωπος αντί να δελεαστεί και να αρπάξει το πορτοφόλι το άφησε στον οδηγό ταξί με την ελπίδα ότι ο ιδιοκτήτης θα το αναζητήσει από το γραφείο ραδιοταξί. Την επόμενη μέρα που πήρε τηλέφωνο ο Χανιώτης στο Ραδιοταξί Ερμής για να δει αν τελικά πήγε ο ιδιοκτήτης να ζητήσει το πορτοφόλι, του είπαν ότι δεν εμφανίστηκε κάποιος.
Ο Χανιώτης που βρήκε το πορτοφόλι ζήτησε από το Flashnews.gr να δημοσιευτεί το περιστατικό προκειμένου να αυξηθούν οι πιθανότητες να βρεθεί ο ιδιοκτήτης και να μάθει ότι το πορτοφόλι που καταλάθος άφησε μέσα στο ταξί, δεν χάθηκε και τον... περιμένει. 
Το πορτοφόλι βρίσκεται στο Ραδιοταξί Ερμής  με το οποίο ο ιδιοκτήτης πρέπει να επικοινωνήσει αναφέροντας φυσικά το ποσό και το περιεχόμενο του πορτοφολιού, το οποίο είναι εις γνώσιν μας κατόπιν της ενημέρωσης που είχε το flashnews.gr από τον Χανιώτη που το βρήκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...