Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Η απάτη του Τζόκερ και το σανό που ταΐζουν στον Έλληνα - Δες αυτά τα βίντεο και θα καταλάβεις την μεγάλη ΚΟΜΠΙΝΑ..!

Ρε πόσο τυχαίο και πάλι ζορίζουν οι δανειστές και πάλι έρχονται μέτρα και απειλές για Grexit...
και το ΤΖΟΚΕΡ μοιράζει 13.000.000 για
να ξεχαστούμε και να μας έρθουν καλύτερα τα μέτρα.

φάε σανό λαέ και τρέχα στα προποτζίδικα να πετάξεις τα λιγοστά σου ευρώ για να αγοράσεις λίγο ελπίδα και εσύ. Θυμήσου λίγο πότε έχει πάντα τζακ ποτ μεγάλα και πότε προμοτάρουν όλα τα μέσα και κυρίως του ίντερνετ το τζακ ποτ. Μα τι σύμπτωση κάθε φορά που η Ελλάδα είναι σε κρίσιμη κατάσταση και αρκετά έκρυθμη η ατμόσφαιρα σου πετάνε ένα τζακ ποτ με πολλά εκατομμύρια για να σου θολώσουν το μυαλό. Φυσικά κανείς δεν πιστεύει ότι θα το κερδίσει αλλά δεν παύες να ελπίζεις εφόσον παίζεις.

Το προηγούμενό τερατώδες τζακ-ποτ των 19εκατομμυρίων ήταν όλος τυχαία με την ψήφιση του νέου Προέδρου της δημοκρατίας και λίγο πρίν προκηρυχθούν εκλογές. Το αμέσως τεράστιο πάλι τζακ-ποτ ήταν με την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου 2 χρόνια πρίν με το ποσό των 12εκατομμυρίων. Να μη σχολιάσουμε ότι κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα υπάρχει ένα τζακ ποτ έστω και μικρό.

Φυσικά όλα αυτά θα μπορούσε να είναι σύμπτωση αλλά γιατί σε όλο το κόσμο ο τυχερός υποχρεούται να δείξει το πρόσωπό του ή έστω να εξουσιοδοτήσει κάποιον πληρεξούσιο δικηγόρο για να το πιστοποιήσει ενώ στην Ελλάδα έχει το δικαίωμα να μη εμφανιστεί ποτέ. Αυτό γίνετε σε πολύ λίγες χώρες κυρίως Αφρικανικές και ανατολικοευρωπαικές.

Φυσικά η μεγάλη απάτη είναι και στο ποσό το οποίο κληρώνετε αλλά και σε κάποια μαθηματικά μοντέλα που όπως και να το κάνεις δεν βγαίνει όταν σου λένε ότι παίχτηκαν 12.482.393 στήλες.

12.482.393 χ 0,50 που κοστίζει η στήλη = 6.241.196,50€ Δηλαδή ο ΟΠΑΠ εισέπραξε το ποσό των 6.241.196,50€ αν υπολογίσουμε ότι δεν παίχτηκε ούτε ένα σύστημα στην Ελλάδα…  και σου λέει τζακ πότ για την επόμενη φορά + 1,5 εκατομμύριο και τα υπόλοιπα 4.800.000 που πάνε Έλληνα αναρωτήθηκες ποτέ που φυσικά δεν είναι μόνο τόσο γιατί υπάρχουν και τα συστήματα.

Ας πάμε λίγο και στα μαθηματικά χωρίς να σας κουράσω πολύ και να σας δείξω του μαθηματικούς τύπους.Οι πιθανοί συνδυασμοί του τζόκερ είναι 24.435.180 που σημαίνει ότι σύμφωνα με τον νόμο των πιθανοτήτων αν έχουν παιχτεί 24.435.180 στήλες με διαφορετικούς συνδυασμούς είναι πιθανό να βγει και ένα 5+1. Οπότε μη ξεχάσετε να παίξετε τζόκερ γιατί “αν σου κάτσει”. Μόνο που πιθανό είναι να σου κάτσει η Δούκισσα Νομικού παρά το τζόκερ.

Για να δούμε κάτι περίεργο κατά την κλήρωση του πρότο που αν παρατηρήσετε γίνεται σε όλες τις κληρώσεις σε όλα τα παιχνίδια:

Όταν κληρώνονται οι αριθμοί στο 5’και 40″ του προτο θα παρατηρήσετε ότι ο αριθμός που έχει κληρωθεί μέσα στο μικρό θόλο που είναι στην κορυφή της κληρωτίδας είναι κολλημένος πίσω… και μετά από λίγα δευτερόλεπτα πέφτει ελάχιστα και μόλις ένα εκατοστό μπροστά…Αυτό μπορεί να γίνει αν υπάρχει ένα σύστημα το οποίο ρουφάει με μεγάλη ένταση το μπαλάκι ή με ηλεκτρομαγνητικό πεδίο.

Πρόταση προς τον ΟΠΑΠ για να διασφαλίσει την αξιοπιστία των κληρώσεων.

Ένα να ζυγίζονται όλα τα μπαλάκια με την ίδια ζυγαριά η οποία δεν θα είναι ηλεκτρονική φυσικά διότι α μπορούσε πολύ εύκολα να είχαμε όλα τα μπαλάκια από μάρμαρο και το ελαφρύ που θέλουμε να βγεί από ξύλο ή από κάποια υλικά που θα έχουν διαφορά στην μάζα αλλά όχι στην οπτική τους.

Και δεύτερο πολύ βασικό όλα τα μπαλάκια να ελέγχονται από έναν απλό μαγνήτη σε μία απόλυτα λία επιφάνεια και γυάλινη ώστε να μην υπάρχει από κάτω κάτι άλλο ώστε να ισοσταθμίσει τις ηλεκτρομαγνητικές δυνάμεις.


ΠΗΓΗ; http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...