Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

ΚΙ ΑΛΛΟ UBER – ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Η ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ..!

Τώρα ο Κώστας Κυρανάκης εκπρόσωπος του Μητσοτάκη, που υπερασπίζεται με πάθος την εν λόγω εταιρία, με τι άλλο
θα ασχολείται εκτός από πινγκ – πονγκ;


Τη χρήση των app για την αξιοποίηση των υπηρεσιών μετακίνησης της Uber απαγόρευσε δικαστήριο στη Ρώμη στις 7 Απριλίου, αποδεχόμενο τις κατηγορίες για αθέμιτο ανταγωνισμό που εγείρουν οι παραδοσιακές ενώσεις αυτοκινητιστών ταξί. Η παροχή όλων των υπηρεσιών της Uber και η προβολή των υπηρεσιών της σε ολόκληρη την Ιταλία πρέπει να σταματήσει εντός δέκα ημερών, σύμφωνα με την απόφαση. «Άναυδη», δηλώνει η Uber και αποφασισμένη να εφεσιβάλλει την απόφαση.

Νωρίτερα, το Φεβρουάριο ενώσεις αυτοκινητιστών ταξί διαδήλωσαν στη Ρώμη. Συγκεκριμένα, στις 16 Φεβρουαρίου η Ρώμη παρέλυσε, από τους οδηγούς ταξί που διαμαρτύρονταν για το μέτρο που ψηφίστηκε στη Γερουσία και ανέβαλλε για το 2018 την επιβολή περιορισμών στις εταιρίες που προσφέρουν ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα με οδηγό. Οι οδηγοί ταξί υποστηρίζουν πως υπηρεσίες όπως της Uber θα έπρεπε να υπόκεινται σε σαφείς και δεσμευτικούς κανόνες, όπως και οι ίδιοι.

Το δικαστήριο της Ρώμης έκρινε ότι οι οδηγοί αυτοκινήτων που εργάζονται μέσω της εφαρμογής Uber «δεν εφαρμόζουν τιμές οι οποίες καθορίζονται από τις αρμόδιες διοικητικές αρχές». Το δικαστήριο μπλοκάρει την παροχή όλων των υπηρεσιών της Uber μέσω smartphone: UberBLACK, UberLUX, UberX, UberXL και UberSelect.

H λειτουργία της Uber υπόκειται σε περιορισμούς και σε άλλες χώρες -στο Ώστιν, Τέξας, ΗΠΑ, στην Βαρκελώνη, Ισπανία ενώ στη Γερμανία και τη Γαλλία δεν επιτρέπεται η παροχή της υπηρεσίας μετακίνησης με ιδιόκτητα αυτοκίνητα και μη επαγγελματίες οδηγούς.

ΠΗΓΗ: https://kentrodexios.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...