Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ «Ο ΑΓ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ» - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ..!

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ
«Ο ΑΓ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ» Αράτου
21, β' όροφος, γραφείο 6 , ΠΑΤΡΑ
τηλ. (2610) 223.311,   ΦΑΞ  (2610) 275.778,   ΚΙΝΗΤΟ 6977-361.362
e-mail: somatio.taxi.patras@gmail.com
Αρ. Πρωτοκ:107/2017 Πάτρα  02/06/2017

ΠΡΟΣ:

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ
ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Από την Εφορευτική Επιτροπή που εξελέγη από τη Γενική Συνέλευση της 31ης Μαΐου 2017 για να διεξάγει τις αρχαιρεσίες του Σωματείου, ανακοινώνεται ότι οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στις Ομοσπονδίες θα διεξαχθούν την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 και ώρες από 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στην αίθουσα της ΟΕΒΕΣΝΑ, Αράτου 21, 1ος όροφος. 

Η ψηφοφορία θα γίνει με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου δημοσίου εγγράφου από το οποίο προκύπτει η ταυτότητα του μέλους και την άδεια κυκλοφορίας ή φωτοτυπία αυτής.
Σας υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι ιδιοκτήτες ταξί ανεξαρτήτου ποσοστού ιδιοκτησίας, με την προϋπόθεση ότι είναι ταμειακώς εντάξει. 

Με απόφαση της τελευταίας Γενικής μας Συνέλευσης, η οποία έλαβε υπόψιν τις συνθήκες της οικονομικής κρίσης, αλλά και τις παρόμοιες πρακτικές άλλων συνδικαλιστικών οργάνων όλων των βαθμίδων, δίνεται το δικαίωμα συμμετοχής στις αρχαιρεσίες και στους οφειλέτες παλαιοτέρων ετών, με την προϋπόθεση ότι θα καταβάλλουν το 50% των οφειλών τους. Οι οικονομικές εκκρεμότητες μπορούν να τακτοποιούνται και κατά την ημέρα της ψηφοφορίας.



Οι αιτήσεις υποψηφιότητας για τις εκλογές, καθώς και η υπογεγραμμένη συγκεντρωτική κατάσταση υποψηφίων, θα κατατίθενται στην Εφορευτική Επιτροπή την
Πέμπτη 8/06/2017 και ώρες από 7 το απόγευμα έως 9 το βράδυ
και την Παρασκευή 9/06/2017 και ώρες από 9 το πρωί έως 12η μεσημβρινή,
στο γραφείο του Σωματείου, Αράτου 21, 2ος όροφος. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στα μέλη της Επιτροπής:

Εκ της Εφορευτικής Επιτροπής

ΤΑΚΤΙΚΑ  ΜΕΛΗ


Δημητρακόπουλος Αντώνιος (του Ανδρέα)
Κωστάζος Ευάγγελος
Σπυρόπουλος Παναγιώτης

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ

Μπουρτζήλας Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...