Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Θρίλερ με τη δολοφονία του οδηγού ταξί στη Δραπετσώνα..!

«Δύο είναι τα σενάρια που εξετάζουμε όσον αφορά το κίνητρο του δολοφόνου που μαχαίρωσε 10 φορές στον θώρακα και 7
φορές στο αριστερό χέρι τον οδηγό ταξί στη Δραπετσώνα», δηλώνει αξιωματικός της Ασφάλειας που συμμετέχει στις έρευνες για το στυγερό αυτό έγκλημα.

Το πρώτο είναι η ληστεία, ο δράστης δηλαδή να επιβιβάστηκε σαν πελάτης στο ταξί να τον οδήγησε στο νέο μώλο Δραπετσώνας κι εκεί να του άρπαξε προσωπικά αντικείμενα, αλλά και το όχημα, το οποίο στη συνέχεια εγκατέλειψε κλειδωμένο στην Καλλίπολη του Πειραιά.
Ο δολοφόνος ίσως μαχαίρωσε 17 φορές με στιλέτο τον 60χρονο, επειδή εκείνος αντιστάθηκε.

Το δεύτερο σενάριο που εξετάζουμε, αλλά μέχρι στιγμής συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες,  είναι ο θύτης να γνώριζε το θύμα, να καυγάδισαν γι' άγνωστο λόγο, να του επιτέθηκε με μαχαίρι και στη συνέχεια να του αφαίρεσε κινητό και πορτοφόλι προκειμένου να αποπροσανατολίσει τις Aρχές, αφού τα στοιχεία θα έδειχναν ληστεία. Εάν αποδειχθεί ότι ισχύει αυτό το ενδεχόμενο, τότε οι 17 μαχαιριές δείχνουν εκδικητική μανία. Οι συγγενείς πάντως του θύματος μας είπαν ότι δεν είχε διαφορές με κάποιον.»

Αυτές είναι οι εκτιμήσεις αξιωματικού της Ασφάλειας που συμμετέχει στις έρευνες για την εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας του ταξιτζή, πατέρα δύο παιδιών. Τα μοναδικά στοιχεία που έχουν μέχρι στιγμής έχουν στα χέρια τους οι αρχές, είναι το ταξί του θύματος και η μαρτυρία ενός ναυτικού. 

Η κούρσα θανάτου και οι κηλίδες αίματος στο ταξί 
Το ταξί έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας, όπου εξετάζεται εξονυχιστικά, αφού δεν αποκλείεται να ανιχνευτούν τα αποτυπώματα και το DNA του αδίστακτου δολοφόνου. Οι αστυνομικοί εντόπισαν κηλίδες αίματος στη θέση του οδηγού που σημαίνει ότι ο δράστης τον σκότωσε μέσα στο ταξί.

Στο «μικροσκόπιο» των λιμενικών και των αστυνομικών έχουν μπει ακόμη οι εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις στο κινητό τηλέφωνο του θύματος, ενώ «χτενίζουν» το σημείο του άγριου εγκλήματος για μαρτυρίες, αλλά και για υλικό από κάμερες ασφαλείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάμερα στην περιοχή έχει καταγράψει το ταξί να φεύγει, όχι όμως το πρόσωπο του δολοφόνου. Όπως λένε πάντως οι γιοι του 60χρονου που οδηγούσαν και αυτοί το μοιραίο ταξί, το θύμα τους είχε συμβουλέψει σε περίπτωση ληστείας να μην αντισταθούν γιατί προέχει η ζωή τους...

ΠΗΓΗ: http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...