Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τη δολοφονία ταξιτζή – Βρέθηκε το ταξί..!

Το όχημα αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια της τραγωδίας και στην ταυτότητα του δράστη που παραμένει ασύλληπτος

Παρατημένο λίγα χιλιόμετρα από την περιοχή της τραγωδίας, στην Καλλίπολη, βρέθηκε το ταξί το οποίο οδηγούσε ο άτυχος 60χρονος που έπεσε θύμα φονικής επίθεσης με μαχαίρι από άγνωστο άνδρα τα ξημερώματα της Τετάρτης, στο νέο μώλο Δραπετσώνας, μετά από διαπληκτισμό.
Το όχημα αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια της τραγωδίας και στην ταυτότητα του δράστη που παραμένει ασύλληπτος.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο δράστης της δολοφονίας δεν αποκλείεται να είχε επιβιβαστεί στο ταξί ως πελάτης, καθώς, αφού αφαίρεσε από το θύμα προσωπικά αντικείμενα, άρπαξε το όχημα και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Πάντως, στελέχη της Ασφάλειας δεν αποκλείουν όλα τα ενδεχόμενα, δηλαδή ο δράστης της δολοφονίας να ήταν και γνωστός του θύματος. Αυτήν την ώρα πραγματοποιούνται έρευνες στην ευρύτερη περιοχή του Κερατσινίου για τον εντοπισμό του οχήματος.
Τον 60χρονο οδηγό ταξί αναγνώρισε η σύζυγός του. Μάρτυρας του αιματηρού επεισοδίου ήταν μέλος πληρώματος φορτηγού πλοίου που ελλιμενίζεται στην περιοχή, ενώ την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...