Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Τα πάντα για τους κεντρικούς άξονες επαγγελματικών..!

Η εταιρεία Πρωτεύς Ζυγοσταθμική, διαθέτει τεράστια εμπειρία στην κατασκευή κεντρικών αξόνων για όλους τους τύπους οχημάτων, φορτηγών και μηχανημάτων, μιας και δραστηριοποιείται από το 1973.


Μεγάλη τεχνογνωσία
Όλα αυτά τα χρόνια η εταιρεία έχει αποκομίσει μεγάλη τεχνογνωσία, με τους τεχνικούς να διακρίνονται για τη μαστοριά και το μεράκι τους που εφαρμόζουν σε κάθε δουλειά που αναλαμβάνουν. Επιπλέον η εταιρεία έχει ενστερνιστεί όλες τις νέες τεχνολογίες (μηχανήματα ζυγοστάθμισης με ηλεκτρονική πιστοποίηση) που επιτάσσει η εποχή, με τον πελάτη να απολαμβάνει εξαιρετικά αποτελέσματα και τρομερή αξιοπιστία.

Τα προϊόντα που εμπορεύεται η εταιρεία, (όλα δικής της εισαγωγής και ετοιμοπαράδοτα) κατασκευάζονται από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού, τηρούν τις προδιαγραφές της Ε.Ε. και έρχονται να προστεθούν στην εμπειρία και στην τεχνογνωσία, δίνοντάς σας σαν αποτέλεσμα, την προστασία και την ασφάλεια που χρειάζεται ο επαγγελματίας.
 
Όλοι οι τύποι αξόνων για κάθε επαγγελματικό όχημα
Η εταιρεία Πρωτεύς Ζυγοσταθμική, έπειτα από τόσα χρόνια ενασχόλησης με το συγκεκριμένο αντικείμενο είναι σε θέση να αναλαμβάνει όλους τους τύπους κεντρικών αξόνων, να τους επισκευάζει, να τους μετατρέπει, ή ακόμα και να δημιουργεί εξ` ολοκλήρου από την αρχή, λαμβάνοντας υπΆ όψιν τις εκάστοτε ανάγκες, του κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να περιηγηθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...