Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Κατεχόμενα: Επεισόδια σε εκδήλωση διαμαρτυρίας των οδηγών ταξί..!

Ένταση και επεισόδια στα κατεχόμενα σήμερα μεταξύ των οδηγών ταξί και της «αστυνομίας» πρώτα μπροστά από τ
η «βουλή» και το απόγευμα στην είσοδο του παράνομου αεροδρομίου στην κατεχόμενη Τύμπου, το οποίο έκλεισαν με αποτέλεσμα ταξιδιώτες να αναγκαστούν να αποβιβάζονται και να πηγαίνουν πεζοί κάποιες εκατοντάδες μέτρα πριν από το κτίριο.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, λόγω της έντασης οι οδηγοί ταξί επέτρεψαν τελικά την κίνηση από και προς το παράνομο αεροδρόμιο σε μια μόνο λωρίδα κυκλοφορίας ενώ καβγάς ξέσπασε μεταξύ οδηγών αυτοκινήτων και οδηγών ταξί στην είσοδο του αεροδρομίου όταν κυκλοφόρησαν φήμες πως υπήρχαν αυτοκίνητα πολυτελών ξενοδοχείων που εκτελούσαν δρομολόγια από και προς την Τύμπου, ενώ δεν έχουν άδεια ταξί.

Νωρίτερα η ένωση οδηγών ταξί είχε πραγματοποιήσει εκδήλωση διαμαρτυρίας μπροστά από τη «βουλή» ζητώντας να σταματήσει η παραχώρηση τουριστικών αδειών Τ (σε ιδιωτικά οχήματα ή αυτοκίνητα ξενοδοχειακών μονάδων), να γίνουν μεταρρυθμίσεις στη σχετική «νομοθεσία» των αδειών ταξί και να γίνεται αυστηρός έλεγχος όσον έχουν τέτοια άδεια. Έξω από τη «βουλή» υπήρχε μεγάλη «αστυνομική δύναμη».

Οι οδηγοί ταξί φώναζαν «Βγες έξω πρωθυπουργέ» απευθυνόμενοι προς τον Χουσείν Οζγκιουργκιούν που ήταν εντός του κτιρίου για τη συνεδρία της ολομέλειας, για να μιλήσουν τελικά με τον «αναπληρωτή πρωθυπουργό», Σερντάρ Ντενκτάς που όμως παρά το ότι υποσχέθηκε πως θα τους κλείσει ραντεβού με τον «πρωθυπουργό» και τον «υπουργό συγκοινωνιών» δεν στάθηκε αρκετό για να τους αποτρέψει να συνεχίσουν. Οι οδηγοί ταξί έκλεισαν το δρόμο μπροστά από τη «βουλή», πραγματοποίησαν καθιστική διαμαρτυρία και διαπληκτίστηκαν έντονα με τους «αστυνομικούς» που ήθελαν να τους σηκώσουν από τον δρόμο.

Μετά τη «βουλή», οι οδηγοί πραγματοποίησαν σύντομη εκδήλωση διαμαρτυρίας στα φώτα τροχαίας μπροστά από το «πρωθυπουργικό γραφείο».

Στο μεταξύ, το πρωί σημειώθηκε καραμπόλα αυτοκινήτων στο δρόμο Κερύνειας – Λευκωσίας με τα 5 από τα 7 αυτοκίνητα να είναι ταξί που πήγαιναν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης διαμαρτυρίας έξω από την «βουλή». Από την καραμπόλα δεν τραυματίστηκε κανείς αλλά ο δρόμος έκλεισε για λίγη ώρα με αποτέλεσμα να δημιουργεί ουρά. 

ΠΗΓΗ: http://politis.com.cy/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...