Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ (ΚΑΙ) ΣΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ..!

Κανείς ταξιτζής δεν ήθελε να μιλήσει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την επίσκεψή του στην Πιερία. Παρ
ακάλεσε ένα περαστικό για χειραψία μπροστά στα ταξί…
Ο λόγος είναι γνωστός. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τα πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματός του, έχουν πάρει θέση και δίνουν αγώνα υπέρ των πολυεθνικών εταιριών UBER και ΒΕΑΤ που στόχο έχουν τη διάλυση της μικρομεσαίας τάξης των ταξιτζήδων και την αντικατάστασή τους με αυτοκίνητα robot και οδηγούς «σκελετούς» που θα δουλεύουν για 200 ευρώ το μήνα.
Το νομοσχέδιο για τις μεταφορές που συζητιέται στη Βουλή, θα είναι ο πολιτικός τάφος της μεταλλαγμένης ΝΔ, από τη στιγμή που εφαρμόζονται πλήρως οι ευρωπαϊκές οδηγίες για τις μεταφορές μεταξύ αυτών και οι καταδικαστικές αποφάσεις για τις πολυεθνικές που θέλουν να κουμαντάρουν τη ζωή των ανθρώπων μέσα από το διαδίκτυο, στερώντας μάλιστα έσοδα από το Ελληνικό κράτος, αφού στην πλειονότητά τους λειτουργούν μέσω offshore.
Ανεπιθύμητος λοιπόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και στην Πιερία. Και όποιος υποστηρίξει το αντίθετο, τον διαψεύδουν τα αποτελέσματα της πανελλήνιας ένωσης επαγγελματιών αυτοκινητιστών, όπου κυριάρχησε ο Θύμιος Λυμπερόπουλος, λαϊκός αγωνιστής και σύμβολο μάχης κατά του νεοφιλελευθερισμού.
Δεν ξεχνούμε βέβαια, πως το αποτέλεσμα της νεοφιλελεύθερης πολιτικής του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η ήττα της μεταλλαγμένης ΝΔ σε όλες τις εκλογές φορέων (επιμελητήρια, ταξί, επιστημονικοί σύλλογοι, συνδικαλιστικά όργανα δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, παντού!).
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πιστός υπερασπιστής της πιο άγριας μορφής του ξενόφερτου Μνημονίου κατάφερε να διώξει οριστικά τους δεκάδες χιλιάδες ταξιτζήδες και τις οικογένειές τους από τη γαλάζια παράταξη. Συνέχισε το ολέθριο έργο που είχε ξεκινήσει ο Σαμαράς με τη βοήθεια του Βενιζέλου. Και είναι γνωστή η επιρροή των ταξί στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης όταν καθημερινά συναλλάσσονται με πολλές χιλιάδες κόσμου.
taxi-nd
Σημείωση: η φωτογραφία είναι από εκδήλωση αγανάκτησης και όχι θαυμασμού προς τη ΝΔ.
Υ.Γ.
Το δίδυμο Μητσοτάκη – Αυγενάκη, αναμετράται με την ιστορία του κόμματος και συγκεκριμένα με το πατριωτικό δίδυμο Καραμανλή – Μεϊμαράκη, τότε που η ΝΔ συσπείρωνε πλατιές λαϊκές μάζες, τότε που ήταν ριζοσπαστικό φιλελεύθερο κόμμα του κοινωνικού κέντρου και αγαπούσε τον άνθρωπο – όχι τους αριθμούς. Ακόμη τότε η ΝΔ κέρδιζε όλες τις εκλογές, εθνικές, συνδικαλιστικές και κυρίως τις κοινωνικές, κέρδιζε την αγάπη και την εκτίμηση του κόσμου.
«Ο Κεντροδεξιός»
ΠΗΓΗ: https://kentrodexios.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...